велаэкскурсія "Мінскія хіпаны"

Короткая ссылка: 
https://veloby.net/node/8184 - [node 8184]
Город: 
Мінск
Дата поездки и время сбора: 
пятница, 30.май.2014 - 18:30
Место сбора: 
Другое
Планируемое расстояние: 
20км
Темп поездки: 
Прогулочно-матрасный
Типы дорог: 
асфальт по городу

Мінскія хіпаны - гэта экскурс у разняволена-валасатыя шасцідзесятыя і семідзесятыя. Тутэйшая моладзь, пачуўшы на замежных радыёхвалях, што глушыліся спецслужбамі, музыку новага часу, вырашыла стварыць свае "Бітлз" і "Лед Зэпелін". І канешне, нічога ў іх не атрымалася, бо захацелася спяваць па-свойму. Так узніклі "Песняры", сабраныя Уладзімірам Мулявіным па мінскіх тусовачных клубах... Нашая вандроўка - па мясцінах баявой славы беларускага і не толькі рок'н'ролу: месца першага канцэрту "Мроі", модныя бітніцкія танц-пляцоўкі, месца загадкавага забойства Славы Максакава, сцяна Цоя, легендарныя тусовачныя месцы: сквер Грыцаўца, Брадвэй, Зялёны пад'езд, Памыйка і інш... Рыхтуйце шузы і клёшы - дзеці кветак вяртаюцца ў горад! 

Арганізатар – “Менскі велашпацыр”

Старт – 30 траўня, пятніца, 18-30, ад велапраката “Адпачынак” на наберажнай Свіслачы Траецкага прадмесця (удзельнічаць у экскурсіі можна на любым ровары).

Працягласць – 2,5 гадзіны.

Кошт – 75 тбр; 15 % зніжка студэнтам, пенсіянерам, работнікам культуры, сябрам “Мінскага роварнага таварыства” (зніжка не плюсуецца).

Група – не болей 15 чалавек.

Падрабязнасці:

www.mienskbiketour.by

vk.com/mienski.vielaspacyr

facebook.com/mienski.vielaspacyr

+375297040018

ІП Абрамчук Р.М. УНП 192201977

солнечное_утро's picture

#

ИП Абрамчук,указывайте,пожалуйста в заголовках,что ваши экскурсии платные,дабы не путать вашу коммерцию с обычными покатушками.Спасибо!

MienskiVielaspacyr's picture

Шаноўны #, размяшчэнне гэтай

Шаноўная фізічная асоба "солнечное утро", размяшчэнне гэтай абвесткі ўзгоднена з адмінам велабая. таму пастарайцеся самі адрозніваць вашыя пакатушкі ад нашых велаэкскурсій.

солнечное_утро's picture

#

все печальней становится на этом сайте...мда....

MienskiVielaspacyr's picture

#

і будзе яшчэ горш, калі нават раніца - перастане быць сонечнай...

ISPYTATEL's picture

#

Уважаемый Raman, я понимаю возмущение Солнечного_утра, мы -рядовые велосипедисты, не ищем на этом сайте халявы, просто здесь есть возможность насладиться свободой от коммерции, в простой душевной компании таких же энтузиастов.А за коммерческими предложениями, все идут в турагенство.

haron's picture

#

Антон, я тоже против коммерческих покатушек в одном разделе с обычными душевными, но на Романа, по-моему, бублик крошить не следует. Решение по размещению этих покатушек принимал Мишутка, т.е ему и стоит высказывать свое недовольство.
Мишутка в соседней ветке сделал общее обсуждение, где, по мнению пользователей должны размещаться данные покатушки и с течением времени все на сайте устаканится. Нельзя так резко и много выбрасывать негатива на велочеловека. Свой, как-никак Smile и дело делает хорошее. Если бы он в конце велоэкскурсии предлагал всем установку фильтров для воды, тогда дело другое, а пока о его велоэкскурсиях отзываются положительно.

MienskiVielaspacyr's picture

#

Сябры, усе, каму не падабаецца нашая тут прысутнасць: як толькі ў Мінску з'явіцца хоць адзін наш канкурэнт у сферы прафесійных гарадскіх велаэкскурсій, і як толькі нашая з ім канкурэнцыя пачне вылівацца ў інфармацыйны шум, які будзе забруджваць ваш і іншыя некамерцыйныя веласайты - забаньце нас. а пакуль Мінск у гэтым плане нагадвае загарадныя могілкі, то дазвольце нам часам вас трывожыць інфой пра нашыя івэнты.

MienskiVielaspacyr's picture

#

Што ж, дзякуй і за падтрымку і за крытыку. Урэшце рэшт сапраўды, мы спачатку запыталі адмінаў, перад тым як посціць нашыя абвесткі, бо разумелі, што могуць узнікнуць прэтэнзіі. Калі адміны вызначаць для нас штосьці іншае - мы не будзем бадацца. але на наш погляд, няварта так супрацьпастаўляць: "камерцыйнае" і "душэўнае". З'ездзіце разок з намі, каб пераканацца, што мы самі цікавімся тым, пра што расказваем на экскурсіях, іначай мы бы гэтым не займаліся. Ды ўрэшце рэшт, бясплатныя івэнты - часам аддаюць пустатой і дажынкамі, а імпрэзы з платным уваходам - часцяком аказваюцца мілым эксклюзівам.

haron's picture

#

Ды ўрэшце рэшт, бясплатныя івэнты - часам аддаюць пустатой і дажынкамі

Однако! Т.е на этом сайте до Вашего появления все было пустота и "Дажынки" и только Вы, мессия, который изменит жизнь всех велосипедистов к лучшему. На многих ли бесплатных покатушках Вы были, чтобы такое утверждать? Какого рожна Вы вообще приперлись в эту пустоту и никчемность?
Жесть! Как-то изначально другое мнение о Вас сложилось. "Человеку свойственно ошибаться"(с) Sad

солнечное_утро's picture

#

ип просто попросили,чтобы указывал в заголовке о платности своих покатушек,а негативные комменты и наглость льются лишь с его стороны...Очень неприятно...Разочарована в последнее время сайтом...

MienskiVielaspacyr's picture

#

а фізічнай асобе проста намякнулі, што нават калі штосьці не падабаецца - варта паважаць суразмоўцу. але відаць - як аб сценку гарох...

MienskiVielaspacyr's picture

#

не, месіяй я сябе не адчуваю. гэта вашыя дадумкі. а вось унікальнасць таго, чым мы займаемся - так, пакуль гэтая ніша ў нас не запоўнена. а калі я казаў пра бяздушныя бясплатныя івэнты, я меў на ўвазе не канкрэтна вашыя пакатушкі (зноў жа, гэта вы самі так асацыявалі), а агулам, сферу забаваў і адпачынку. так, на наш погляд як правіла, тое, што робіцца прафесійна, якасна, адказна, ярка - заўжды вымагае шмат часу, сілаў і кваліфікацыі, якія натуральным чынам павінны кампенсавацца грашыма тым, хто гэтым займаецца. і прашу не дадумваць, што мы быццам бы лічым вашыя пакатушкі - няяркімі і безадказнымі, мы гэтага не казалі.

#

Ваша "уникальность" лишь в том, что вы деньги берёте. Тут да... ниша не заполнена. А на счёт профессионализма... очень далеко вам до многих тех, кто создаёт тут покатушки.

Infantile's picture

#

Помнится, наш президент грозился пожать руку последнему предпринимателю... Складывается такое ощущение, что народ активно пытается этому поспособствовать Smile))
Правильно делаете, что нишу занимаете. Удачи вам.
Вспоминаю слова Джима Рона, американского миллионера : "У ребёнка должно быть 2 велосипеда. На одном будет кататься сам, а второй сдавать в аренду". Но наш менталитет диктует нам всё делать бесплатно, а если берёшь за услугу деньги, то ты не друг, а враг. Увы.

Ростислав's picture

#

Велоэкскурсии Романа с велобаевскими покатушками не конкуренты. Это совсем разные вещи - не то расстояние, масштабы, зачастую массовость, цели и звлвчи. Более камерные, что ли, миниатюрные, как небольшой моцион по городу на великах с интересным информационным сопровождением. Когда-то в одной из экскурсий на День экскурсовода проехал, все вполне на уровне, достойно.
Положительно отношусь к начинанию Романа. Велосипедов и велосипедистов больше и больше, соответственно все, что способствует любому цивилизованному развитию велосипедного движения будет только во благо.
Чтобы убрать волны негатива из обсуждения покатушек и заглавного раздела велобая, мне думается было бы неплохо выделить под объявления Романа отдельную небольшую площадку на сайте, где-нибудь вверху страницы, под названием, например "Веоэкскурсии от Романа" с баннером его сайта и анонсом нескольких ближайших экскурсий.
Роман, про Вас есть объявления на форуме Глобуса Беларуси: http://forum.globus.tut.by/viewt...
Сделайте в этом разделе свою тему тоже. Много гостей Минска ищет экскурсии там http://forum.globus.tut.by/viewf...

MienskiVielaspacyr's picture

#

ох, сябры, сапраўды, усё няпроста ў нас, у нашым мінскім вела- ды і проста доме. дзякуй за падтрымку і парады Расціславу і Infantile. Да таго, што вы сказалі, мы і імкнемся, проста не ўсё адразу, не на ўсё адразу ёсць сілы і грошы (я пра рэкламныя баннеры на сайтах, бо прасіць такое "забясплатна" было б насамрэч, нахабствам). Але ідзем далей, насуперак цяжкасцям. Чакаем вас на нашых вандроўках. Ад вашай рэакцыі на нас будзе залежыць не толькі колькасць грошай, якую заробіць Шпацыр (паўтараю, мы займаемся гэтым прафесійна, экскурсіі і велаэкскурсіі, іх падрыхтоўка, арганізацыя і правядзенне займаюць наш асноўны час, таму мы і не падумаем апраўдвацца перад кімсьці за тое, што мы бярэм грошы за нашу працу). Ад вашых водгукаў, удзелу, падтрымкі будзе залежыць - колькі новых маршрутаў мы распрацуем, колькі цікавых фішак мы прыдумаем. Нашае жаданне - развівацца, даследаваць Мінск з дапамогай ровара і дзяліцца гэтым з тымі, каму гэта цікава. Каму цікава - далучайцеся. Каму не - давайце спынім гэты флуд і разыйдземся ў розныя бакі.

Infantile's picture

#

чуть-чуть со своей нишей подразберусь и обязательно к вам присоединюсь Smile
тем более, что Минск очень хочется узнать доскональнее.

MienskiVielaspacyr's picture

#

)

barabashka's picture

#

news.tut.by/society/401408.html

Вход на сайт

Свежие комментарии

barabashka: news.tut.by/society/401408.html #
9 лет 47 нд назад,
Raman: ) #
9 лет 47 нд назад,
Infantile: чуть-чуть со своей нишей подразберусь и обязательно к вам присоединюсь тем более, что Минск очень... #
9 лет 47 нд назад,
Raman: ох, сябры, сапраўды, усё няпроста ў нас, у нашым мінскім вела- ды і проста доме. дзякуй за... #
9 лет 47 нд назад,
Ростислав: Велоэкскурсии Романа с велобаевскими покатушками не конкуренты. Это совсем разные вещи - не то... #
9 лет 47 нд назад,
Infantile: Помнится, наш президент грозился пожать руку последнему предпринимателю... Складывается такое... #
9 лет 47 нд назад,
Veliterri (Не проверено): Ваша "уникальность" лишь в том, что вы деньги берёте. Тут да... ниша не заполнена. А на счёт... #
9 лет 47 нд назад,
Raman: не, месіяй я сябе не адчуваю. гэта вашыя дадумкі. а вось унікальнасць таго, чым мы займаемся - так... #
9 лет 47 нд назад,
Raman: а фізічнай асобе проста намякнулі, што нават калі штосьці не падабаецца - варта паважаць суразмоўцу... #
9 лет 47 нд назад,
солнечное_утро: ип просто попросили,чтобы указывал в заголовке о платности своих покатушек,а негативные комменты и... #
9 лет 47 нд назад,

Для просмотра списка пользователей, подписанных на эту поездку, зарегистрируйтесь на сайте

Отчёты

[Отчётов пока никто не добавил]

Помочь Велобаю